Driver.Net

este solutia software proiectata sa raspunda intr-un mod usor, economic si complet tuturor aspectelor de ordin operational, comercial si administrativ in zona Transporturilor, Livrarilor si de Logistica.

Soferi

In Date Master Soferi puteti introduce pentru fiecare sofer: statistici de baza, nivel de salarizare, refuzuri, experienta, tip de permis de conducere si data expirarii acestuia precum si infractiunile comise si accidentele, legat direct de mijloacele de transport.

Mijloace de Transport

In Datele Master Mijloace de Transport puteti introduce toate datele pentru fiecare Truck Tractor sau Tractor Trailer, cu costurile acestora: leasing, taxe, asigurare, etc. Puteti de asemenea introduce consumul mediu, capacitatea de incarcare, fotografii si kilometrajul curent. Acest modul va permite sa controlati toate Datele de Expirare precum: asigurare, autorizari, revizii, etc. cu posibilitatea de a decide perioada de timp.

Liste de preturi

Lista de Pret va permite sa gestionati toate tipurile de preturi: calculate in functie de km, incarcatura, transport, metru cub, quintal, ora etc. Lista de preturi poate fi personalizata la nivel de client, expeditor, destinatar. Toate aceste date pot fi regasite in managementul costurilor transporturilor.

Planificare transporturi

Planificarea va permite introducerea zilnica a comenzilor primite. Selectand criterii precum clientul, expeditorul, destinatarul, capacitatea de incarcare a mijlocului, zona de livrare, etc., Comanda de transport devine dinamica datorita legaturii cu functia de Management al Transporturilor.

Managementul transporturilor

Managementul Transporturilor va permite sa gestionati dinamica traficului Companiei dvs., pentru a putea introduce toate transporturile, efectuate sau nu, specificand fiecare livrare. Acest modul este legat de Modulul Mijloace de Transport, Soferi si Date Master Clienti, impreuna cu listele lor de preturi si va ofera multe controale incrucisate utile. Puteti controla kilometrajul mijlocului de transport si puteti vizualiza venitul net al fiecarui transport. Puteti de asemenea vizualiza o lista a managementului Costurilor, unde puteti introduce toate cheltuielile mijlocului pe parcursul transportului (carburant, zile ocupate, amenzi, etc.) si puteti evidential diferenta dintre costuri si venituri.

Facturare transporturi

Facturarea poate fii gestionata in mod traditional precum si mod automat. Facturarea automata selecteaza toate transporturile in functie de client/luna, pentru a obtine aceasta selectie cu un simplu click. Facturarea poate fi ulterioara, pentru a fi conforma cu documentele de transport, generand si/sau listand facturi in avans pentru o activitate de control.

Contabilitate

Contabilitatea din DRIVER va permite sa va indepliniti toate obligatiile in ceea ce priveste taxele catre bugetul de stat, de la inregistrarile contabile pana la listarea jurnalelor de TVA si a Registrului Jurnal contabil si a Balantelor de verificare, chiar si reclasificarea conturilor din balanta. Programul poate fii utilizat de companii al caror an fiscal nu coincide cu anul calendaristic sau este mai scurt/mai lung de 12 luni. Contabilitatea TVA gestioneaza regim de TVA lunar sau trimestrial, un numar nelimitat de jurnale partiale, TVA suspendat, scutire si nedeductibil, pro-rata sau regimuri special de TVA. Contabilitatea clientilor/furnizorilor va permite sa gestionati in mod complet relatiile cu clientii/ furnizorii, de la inregistrarea contabila pana la prezentarea efectelor comerciale si a ordinelor de plata, a incasarilor si a refuzurilor la plata. Programul permite contabilitatea in mai multe monede. Documentele pot fii inregistrate in moneda originala (euro, lire sterline, dollari, etc.), introducand cursul de schimb iar programul va calcula in mod automat valorile in moneda de baza a companiei. Fisele de cont si rapoartele financiare pot fii exprimate in orice moneda pentru ca valorile sunt convertite automat. Inregistrarile previzionale, care permit inregistrarea activitatilor estimate dar care nu au fost inca concretizate, sunt de asemenea gestionate. Inregistrarile contabile sunt asistate de modele, i.e. formulare de documente care va permit sa completati inregistrarile in mod automat. Inregistrarile contabile actualizeaza toate fiserele legate in timp real (totaluri contabile, si conturi client/furnizori, date de TVA, calendare de plati etc) oferindu-va imediat Registrul Jurnal, sumare TVA, balanta contabila. Sunt oferite diverse liste contabile, de verificare si control care va permit sa tineti permanent sub control contabilitatea dumneavoastra. De asemenea programul genereaza automat inregistrarile contabile de inchidere de an si de luna: reevaluarea automata a conturilor in valuta si costurile cu amortizarea, inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli calculand profitul sau pierderea si inchide/deschide conturile pentru obtinerea balantei de inchidere si de deschidere a exercitiului financiar urmator.