Inventar si logistica

Soluții standard Mago4 si personalizate pentru gestionarea stocurilor si managementului depozitelor.

Stocuri

Cu modulul Inventar, Mago4 va oferă multe funcții special concepute pentru gestionarea stocurilor. Puteți asocia o imagine cu fiecare element. Navigare articole va permite sa vizualizați simplu si practic cele mai semnificative date legate de articol, cum ar fi cantități disponibile sau cantități disponibile in diferite zone de depozitare, liste de preturi de vânzare, comenzi restante pentru clienți si furnizori, etc. Pentru a clasifica articolele in funcție de nevoile dvs., aveți trei subdiviziuni posibile: pe categorii omogene, pe categorii de mărfuri si pe tipuri de articol. Pentru societățile care au nevoie de mai multe criterii de clasificare, acestea se pot adăuga ușor cu instrumentele de personalizare din EasyStudio. Sunt disponibile o serie extinsa de rapoarte privind stocurile, de la Balanțele de stoc la Fisele de magazie. Este de asemenea posibilă recalcularea valorii stocurilor, pentru a putea permite corectarea erorilor de introducere si a certifica valorile care vor ajunge in contabilitatea financiară.

Loturi si serii

Acest modul va oferă o gestionare personalizată a loturilor de articole, actualizând detaliile loturilor care sunt gestionate direct din modulul Inventar sau prin documentele de cumpărare, vânzare si comanda a clienților. Pentru fiecare document, puteți alege daca sa luați materiale dintr-un singur lot sau din loturi diferite si, de asemenea, din cel mai recent sau cel mai vechi lot. Când introduceți un lot nou, Mago4 deschide imediat fereastra de introducere, unde puteți vedea codul generat cu numerotarea automată sau introdus de dvs. si puteți modifica descrierea propusă. Modulul Loturi si serii include mai multe informații utile: coduri, valori, fise de urmărire pentru trasabilitatea loturilor. In orice document de vânzare / cumpărare si in intrări de inventar, puteți utiliza codul număr de serie pentru a căuta un articol.

WMS

Modulul WMS din Mago4 este adaptat pentru dvs. de la primirea mărfii in inventar pana la expedierea lor. Datorita integrării sale cu toate celelalte module Mago4, WMS va permite sa navigați prin documentele de vânzări, cumpărare, inventar si depozit, asigurând o urmărire completa a fluxurilor de informații. Prin subdiviziunea fizica a depozitarii in zone puteți distinge: zona de primire a mărfurilor, zona de inspecție, zona de descărcare, zona de resturi, materiale periculoase, etc. Puteți recupera întotdeauna mărfurile codate in stocare folosind coduri de bare structurate: dintr-un singur cod de bare, Mago4 este capabil sa decodeze codul articolului, codul lotului, unitatea de măsura, cantitatea si alte informații pe baza setărilor făcute. Mago4 WMS efectuează analize de disponibilitate si evita sa alegeți materiale care încă nu sunt verificate sau sa provină din loturi care nu au fost solicitate.

WMS Mobil

Cu un dispozitiv portabil Wi-Fi RFID sau cu un simplu cititor de coduri de bare, puteți efectua încărcarea si descărcarea, transferul de stocuri, inventariere, ambalare si dezambalare … toate sincronizate in timp real cu ERP-ul dvs. Mago4. Prin scanarea pe codul de bare al articolelor, loturilor, stocurilor, veți obține rezultatul dorit cu precizie si rapiditate extremă. WMS Mobile transmite datele citite de dispozitivul portabil in baza de date a companiei in timp real. WMS mobil rulează si in zone care nu sunt acoperite de semnalul Wi-Fi, datorita sistemului de memorare a datelor din memoria interna a terminalului. Imediat ce reintrați in zona Wi-Fi sau când dispozitivul este poziționat din nou în dock-ul său conectat la un computer, baza de date este actualizata cu datele salvate anterior.