Retail

Soluții bazate pe SmartCash RMS, cea mai puternică platforma software româneasca pentru retail, integrată nativ în Mago4.

SmartCash HQ

SmartCash HQ este aplicația din suita SmartCash RMS responsabilă cu managementul lanțurilor de magazine.

Alături de ecosistemul de servicii de automatizare și interconectare web, destinat centralelor de magazine, SmartCash HQ asigură controlul unificat al rețelelor de magazine cu un număr nelimitat de unități.

Pe lângă uneltele operaționale, SmartCash HQ, include module destinate managementului relatiei cu furnizorii sau planificarii promotiilor.

SmartCash Shop

SmartCash Shop este aplicația din suita SmartCash RMS responsabilă cu managementul magazinelor independente sau conectate într-o rețea.

Împreună cu serviciile de automatizare, a celor destinate aplicațiilor mobile sau informării clienților, SmartCash Shop acoperă toate necesitățile de administrare ale unui magazin modern.

SmartCash Shop este disponibil in cinci variante de distributie, acoperind operarea in toate formatele de retail existente.

SmartCash POS

SmartCash POS este aplicația din suita SmartCash RMS responsabilă cu vânzarea produselor cu bon fiscal în regim de casă de marcat informatizată.

SmartCash POS dispune de interfețe de utilizare proiectate pentru toate formatele comerciale existente, de la variante supermarket cu vânzare ultra rapidă, până la restaurante sau cafenele.

Versiunea de distribuție Enterprise asigură operarea punctelor de vânzare în regim self-checkout.

SmartCash Mobility

SmartCash Mobility este componenta software care stă la baza soluției de colectare mobilă de date din suita SmartCash RMS.

Este compusă din două componente software: SmartCash Mobility Server, integrat în toate distribuțiile SmartCash Shop care operează cu stoc, și SmartCash Mobility pentru Android, aplicația ce rulează pe terminalele mobile din teren.

SmartCash reprezintă practic prelungirea tuturor funcționalităților disponibile în programul SmartCash Shop pe teren.

SmartCash Everywhere

SmartCash Everywhere definește suita de tehnologii, de tip web service, prin care platforma SmartCash RMS face schimb de date, atât cu aplicații terțe cât și cu celelalte componente software din suită, instalate la distantă în magazinele care compun o rețea.

În cadrul acestei componente, există doua aplicații distincte: SmartCash Everywhere Standard Server, destinat comunicațiilor rapide, în timp real, în interiorul rețelei de magazine și SmartCash Everywhere REST Server care implementează un end-point web REST API JSON, destinat aplicațiilor terțe.

Prin acest API de ultima generatie, este asigurata integrarea in timp real dintre Mago 4 si SmartCash RMS. Prin combinarea celor doua suite software rezulta un produs final care beneficiaza de cele mai puternice tehnologii din ambele domenii.

SmartCash Oxygen

SmartCash Oxygen reprezintă aplicația BI pentru analiza datelor provenite din rețele de magazine SmartCash RMS.

Dezvoltată folosind cele mai moderne platforme de analize ale momentului, QlikView sau Qlik Sense, aplicația include toate analizele multidimensionale necesare administrării unui business de retail.

Spre deosebire de alte soluții pentru analiza datelor, care necesita timpi intermediari pentru prelucrarea si pregătirea datelor, SmartCash Oxygen functionează instantaneu. De îndată ce informațiile din rețea au fost centralizate, analizele actualizate pe baza lor, sunt imediat disponibile.