SmartCash

SmartCash

Magister SmartCash Retail Management System reprezinta un pachet software specializat, inovativ, destinat comerciantilor mici si mijlocii. Solutia software include componente pentru automatizarea ridicata a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat, precum si puternice unelte software pentru managementul de magazin sau pentru controlul lanturilor de magazine. SmartCash RMS asigura o integrare ridicata cu produse complementare din familia aplicatiilor de contabilitate si analiza de date, fiind proiectat in vederea adaptarii rapide la necesitatile in continua schimbare din acest domeniu de activitate.

SmartCash Shop

SmartCash Shop este componenta sistemului SmartCash RMS, responsabila de organizarea magazinului, de controlul fluxului de marfa din momentul intrarii in magazin si pana la iesirea prin punctele de vanzare. In contextul retail, un astfel de program este numit software backoffice magazin. Construit intr-o arhitectura optimizata client-server, aplicatia acopera toate cele trei sectoare esentiale pentru buna desfasurare a activitatii in orice magazin: logistica, gestiune, management. Toate cele trei segmente sunt accesibile printr-o interfata simpla si eficienta, proiectata pentru utilizatorii neinitiati.

SmartCash POS

Bazat pe o interfata grafica vizuala de avangarda, sistemul SmartCash POS a fost proiectat pentru a fi utilizat extrem de usor cu diverse imprimante fiscale pentru un pachet FrontOffice de ultima generatie. Tehnologia client-server integrata, dublata de utilizarea unui server SQL open source robust, 100% tranzactional, asigura o fiabilitate de neegalat acestui pachet FrontOffice.

SmartCash ECR

Componenta frontoffice a sistemului SmartCash Retail Management System, care asigura comunicarea dintre casele de marcat si calculatorul din backoffice. SmartCash ECR abordeaza problema comunicatiei casa de marcat – PC, intr-o maniera multilaterala. Fiind perfectionat continuu de-a lungul timpului, driverul asigura in prezent conectarea in timp real a peste 15 modele de case de marcat cu calculatorul, permitand vazarea de la casa de marcat cu salvarea in timp real a tranzactiilor si a platilor pe sistemul din backofice.

SmartCash Netbridge

SmartCash NetBridge este un server de centralizare date, componenta a sistemului SmartCash RMS a carui sarcina este de a prelucra si transfera tranzactiile raportate de magazinele dintr-o retea catre aplicatii sau solutii software integrate produse de alte firme.

SmartCash Mobility

SmartCash Mobility este componenta sistemului SmartCash RMS, responsabila cu verificarea in timp real a stocurilor si a organizarii de magazin sau depozit. SmartCash Mobility asigura legatura online dintre reteaua de terminale si baza de date centrala a magazinului.

SmartCash Fidelity

SmartCash Fidelity este componenta sistemului SmartCash RMS responsabila de managementul web al clientilor. Aplicatia ultraportabila este construita pe o interfata web ce pune la dispozitia utilizatorilor accesul la scheme complexe de fidelizare. Solutia se poate aplica in cadrul retelelor de magazine bazate pe platforma SmartCash RMS dotate numai cu terminale online SmartCash POS.

SmartCash Check

SmartCash Check este o componenta a sistemului SmartCash Retail Management System. Aceasta a aparut ca o necesitate in urma integrarii in platforma SmartCash RMS a gamei de verificatoare de preturi Scantech Shuttle SG15, produse de firma Scantech din Austria.

SmartCash Lynx

Atent la orice modificare efectuata intr-un magazin sau la centrala de magazine, SmartCash Lynx asigura transferul in fundal al tuturor tranzactiilor sau actualizarilor in cadrul retelei de magazine fara interventia utilizatorilor.

SmartCash Everywhere

SmartCash Everywhere reprezinta un set de aplicatii de tip serviciu, incluse in pachetul software SmartCash Retail Management System, responsabile cu interactiunea in timp real cu o retea de magazine.